Saturday, July 18, 2009

darcal

HARI KELUARGA MPKB-BRI

hari ini mpkb telah mengadakan satu majlis hari keluarga...aku rasa ini kali kedua aku menghadiri majlis ini..pada pertama kali semasa aku darjah 6..kalau dulu aku ambil bahagian dalam pertandingan..tapi sekarang aku hanya memberi sokongan kat budak2(dah besar dah)..hehe..banyak juga acara yang diadakan.

untung juga aku kesana..dapat jumpa balik dengan kawan2 yang masa program motivasi ipminda di pcb..yang lelaki tegur la..yang perempuan..maaflah..kalau korang tak tegur aku..aku tak tegur korang..malu beb..haha..kan malu itu setengah daripada iman.

kami pulang dengan membawa dua hamper dan yang paling berharga kenangan manis..kadang2 seronok juga dapat pergi ke majlis seperti itu dan berkumpul walaupun terpaksa mengetepikan perkara2 yang penting..

MU MENANG TIPIS

TAHNIAH!!! aku ucapkan kepada skuad baru malaysia yang berjaya menamatkan perlawan dengan manchester united.walaupun kalah..tapi telah terbukti raja gopal dan skuad melaysia yang baru hebat kerana kalah dengan manchester united hanya satu goal.manchester 3-2 malaysia.

GADJET BARU

apakah gajdet baru itu??...hehehe...philip plasma tv..tadi baru sampai..tengok bola tadi lebih best la..hehe..kepada kakak2 dan abang2 aku yang nak tengok cerita lebih best..balik la cepat2...hehe..

1 comment:

IPMinda said...

salam :)
oo peserta kami di pcb dulu rupanya. minggu lps kami ke pcb resort utk handle program dengan risda 3 hari.
selalu2lah ke blog kami ye

http://www.ipminda.com/blog