Friday, September 18, 2009

keno tag juga

ini ialah tag oleh encik farhan dan encik asree..kira dua2 la..sekali gus..jimat masa...(mawaddah sehat pe)..haha...

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
nama blog SEPOHON JEMBAL dan kenapa saya memilih nama itu..sebenarnya sepohon jembal dua perkataan yang digabung..sepohon dan jembal..jembal ialah nama pokok besar yang berada dihadapan rumah aku..dulu la...jadi aku pun memilih pokok itu sebagai nama blog ini..kebetulan aku ni kan cucu cicit raja jembal..ngee...

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://akuassabakie.blogspot.com/..erm..kalau dilihat nama blog dan url memang jauh berbeza..nama url ini diambil sempena gelaran aku..assabakie

Apakah method penulisan dalam blog anda?
Pelbagai. Serius, bersahaja dan sebagainya.(encik farhan punya jawapan..sama la)

Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
tak.erm pada saya blog inilah yang akan dapat mengimbas kembali nanti zaman2 remaja sekarang...hehehe

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemillik blog yang TAG anda ini?
encik farhan:tip top
encik asree :putih..hehe

senaraikan 10 orang yang akan anda tag
erm..oleh kerana tak mahu menyusahkan orang2 musim perayaan ini...taknak tag saper2..tunggu la tag lain kali...hehe

3 comments: