Thursday, April 23, 2009

Bantahan!!!

salam..

hari ni kami diberitahu oleh ust zamri bahawa dia akan dipindahkan ke kolej kok lanas..aduh..kami semua begitu sedih..oleh kerana tak nak bg ust zamri dipindahkan..maka hasnan,harith dan amt exco balkis mengadakan suatu mesyuarat untuk membantah keputusan ini.aku tak dapat join kerana masa ni aku tengah uruskan tentang lawatan mpp..

setelah selesai mesyuarat..satu momerandum telah dikeluarkan untuk membantah pertukaran ust zamri ke kok lanas..memorandum ini di tandatangan oleh pendidik mml,mpp mml,exco dan amt balkis dan pelajar mml..aku sebagai mpp mml turut tandantangan membantah pertukaran ust zamri..setelah siap mengumpul tandatangan..8 termasuk aku masuk untuk menyerahkan memorandum ini kepada tuan mudir..masa ni ramai pelajar berkumpul dihadapan pejabat tanda bantahan..

lebih kurang pukul 1.45 petang..semua pelajar bersurai untuk solat zohor di masjid..kami masih didalam bilik mudir dan menyerahkan memorandum kepada mudir..munkin memorandum ini mudir akan bawa kepada YIK..

kami semua akan berusaha dan allah akan menentukan..susah untuk cari seorang ust yg betul2 murabbi..ust zamri pun sayang kpd mml.. insyaallah dengan berkat dan kerja kita semua..ust zamri akan kekal di mml..ameen..

No comments: